3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Validen Güral'a 'hayırlı olsun'

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, yeniden Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı seçilen Nafi Güral ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Vali Şükrü Kocatepe'nin KÜTSO'yu ziyaretine, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik de katıldı.

Vali Kocatepe, “Sizlerle beraber çalışmaktan çok memnun olduğumuzu ve onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki dönemde hep beraber daha güzel, daha iyi görevler yaparız. Birlik, beraberlik ve dayanışma için Kütahya’mızın gelişmesi için yapmamız gereken görev ve ödevleri hep birlikte yerine getiririz. Türkiye genelinde düşündüğümüz zaman Kütahya her türlü imkana sahip, Kütahya insanı da her türlü hizmete layık. Bizim görev ve ödevimiz bu Kütahya’nın sahip olduğu değerleri tekrar hizmet olarak Kütahya’ya ve ülkemize sunmak. Bunda sizinde gönüllü olduğunuzu her zaman görüyoruz. Çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmekten onur duyuyoruz” dedi.

Yeni dönemde biraz daha farklı bir kadro oluşturduklarını ifade eden KÜTSO Başkanı Nafi Güral da, “Şehrimizde ve Ticaret ve Sanayi Odası tarihinde ilk defa bayanlar meclis ve yönetimimizde görev aldı. Sizlerin yanımızda olmanız, bizler içinde ayrı bir güç. Biz bütün imkanlarımızla sizlerin yanında, hizmetlerin taçlandırılması için elimizdeki imkanların hepsini seferber edeceğimizi bilmenizi isteriz. İhtiyaçlar doğrultusunda elimizden gelen bütün imkanları hem Kütahya için hem de Türkiye için seferber etme düşüncesi içinde çalışıyoruz. Yapılan çalışmalarla elde edilen katma değerler Kütahya’nın gelişmesi için lokomotif olacak ve bu lokomotifler Kütahya’yı olması gereken yerlere taşıyacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:00:19
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 18:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?