29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Vali'den internet uyarısı

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, internetteki arkadaşlıkların birtakım kötü sonuçlar doğurabileceğini belirterek, anne ve babaların bu hususta evlatlarını kontrol etmelerini istedi.


Vali Kocatepe, düzenlediği basın toplantısında, öğrencilerin sınav ve tatil döneminin yaklaştığını ifade ederek, internet kullanımının toplumsal bir problem haline geldiğini bildirdi. İnternet üzerinden tanışıp kötü sonuçlara giden ilişkilerden örnek vererek gençleri ve aileleri uyaran Vali Şükrü Kocatepe, internette bir birleriyle tanışan gençlerin aralarında duygusal bir bağ oluştuğunu ve bu nedenle ailelerini yok saydıklarını anlattı. Kocatepe, "Gençlerimiz internette tanıştıkları insanların nasıl biri olduğunu tanımadan aralarında duygusal bir bağ kuruyorlar. Daha sonra istenmeyen olaylar yaşanıyor" dedi.

Vali Kocatepe, ailelerden, eskiden 'Çocuğum dışarıda tanımadığınız insanlarla konuşmayın, ya da size bir şey vermek isteyen insanlardan sakın bir şey almayın' şeklindeki uyarılarını şimdi de internet için yapmalarını istedi. Vali Kocatepe, bilhassa gençlerin tanımadıkları insanlarla internetten konuşmamalarını istedi.

..
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 12:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?