29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Vali'den şehit ailelerine ziyaret

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Mardin'in Dargeçit ilçesinde, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Selim Tataroğlu’nun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.


1988-2 tertip olarak 7 ay önce askere giden ve Mardin'in Dargeçit ilçesinde keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Selim Tataroğlu’nun ailesine başsağlığı ziyaretine giden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’de eşlik etti.
Jandarma Komando Onbaşı Selim Tataroğlu’nun Babası Mehmet Tataroğlu ve Annesi Melahat Tataroğlu’nu ziyaret eden Vali Kocatepe, kendilerine kapısının sürekli açık olduğunu ifade ederek sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 88.236.4.xxx Tarih : 12.11.2008 14:07:12

Şehidimize Allahtan rahmet ailesine başsağlı diliyorum bu vatan Türkten başkasına kalmadı ve kalmayacaktır ŞEHİTLER ÖLMEZ VAYAN BÖLÜNMEZ.