7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Validen Zeynel Sağ'a teşekkür

VALİ KOCATEPE'DEN SANATÇI ZEYNEL SAĞ'A TEŞEKKÜR BELGESİ

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Halk Müziği Mahalli Sanatçısı Zeynel Sağ’ı, teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Valilik makamında yapılan belge töreninde Zeynel Sağ’ın, bugüne kadar sanat yaşantısında gayet mütevazı olgun ve desteklerini Kütahyalıya yakışır bir şekilde sanatlarını icra ettiğini ifade eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, “Aynı Zamanda tabi ekmeğini kazanmak için işinde de başarılı bir şekilde çalışıyor. Bizim Valilik olarak bu güne kadar kendisine başvurduğumuz da bizi hiç kırmadan görev olarak kabul edip Kütahya’nın temsilinde her zaman bize destek oldu. En sonda TBMM Maden Komisyonu'nun ilimizi ziyareti sırasında Kütahya’mızı, Kütahya’mızın folklorunu, Hisarlı Ahmet’i tanıtan güzel bir konser verdi. Son anda haber vermemize rağmen bütün işini ve programını bırakarak ricamızı kırmadan geldi ve Kütahya’mızı güzel bir şekilde temsil etti. Katılan bütün milletvekilleri de Kütahya’mızla ilgili güzel intibalarla ilimizden ayrıldılar. Buna olan katkılarından dolayı ben teşekkür ediyorum. Sanat hayatında da bundan sonra başarılar ve uzun ömürler diyorum” dedi.

Zeynel Sağ da, kendisini Kütahya halkı adına ödüllendiren Vali Kocetepe'ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 17:40:03
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 01:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar erdem IP: 78.179.225.xxx Tarih : 6.03.2012 22:38:50

 merhaballar  ben kocaelinde yaşıyorum zeynel sağ abimiz sizlerin huzurunuzda teşekkür ü kazanmıştır ama her insanın ayrı bi yeri vardır zeynel abimizi başarıllarını devamını  beklerim kendim konyalıyımdır ama zeynel sağ abimizin sayesinde ege kütahya bölgesinin kültürünü daha çabuk öğreniyorum ve seviyorum sayın zeynel sağ'ın ve değerli halk mahali sanatçılların daima gönlümüzün kalbimizin ve başımızın tacıdır.......saygıllarımla serdar ERDEM , 41 kocaeli 42 konya 43 KÜTAHYA