16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Valilik makamı İrem'in

KÜTAHYA'DA VALİLİK MAKAMI İREM AYDOĞDU’NUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Valilik Makamını temsilen Fatih İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi İrem Aydoğdu devraldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Valilik Makamını temsilen Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinden İrem Aydoğdu ve Mehmet Eren Altuncu devraldı. Valilik makamına devralan Aydoğdu ilk olarak Kütahya Valisi Kenan Çifçi’den Kütahya hakkında kısa bir bilgi aldı.

Böyle bir ilin Valisi olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Aydoğdu, “Bence Kütahya’mızdaki çalışmalar daha da artmalı. Şu anda Kütahya’mızda bir Havaalanı inşaatı var. Bu Havaalanı inşaatı tamamlandıktan sonra Kütahya’ya gelen Turist sayısı artacaktır. Bu nedenle konaklanacak alanların artırılması, ulaşımın kolaylaştırılması ve gezilecek alanların artırılması lazım. Kütahya’da her türlü turizm olabilir” dedi.

Kütahya’da çininin meşhur olduğunu ve her okulda çini ile ilgili kursların verilmesi gerektiğini ifade eden Aydoğdu; “Böylece çini satışlarının ve yapımının artması sağlanır. Kütahya’da doğal alanları artırabiliriz ve bunun içine de çeşitli hayvanlar koyarak buraları canlandırabiliriz. Kütahya’da Tarım çok iyi fakat tarımın daha da artması için tarım ekilebilecek alanlara bundan sonra inşaat yapılmamalı. Böylece Kütahya’mızın tarımı gelişir. Kütahya’mızda yollar alanında daha fazla çalışmaların yapılması lazım. Öğrencilerin seviyelerini ve sosyal faaliyetlerini artıcı okullarda müzik gibi çeşitli kurslar verilmeli. Böyle bir Valilik bir görevini Bayan olarak aldığımdan dolayı kendimle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Günün anısına Kütahya Valisi Kenan Çiftçi öğrencilere ve öğretmenlerine birer hediye verdi.

KÜTAHYA'DA VALİLİK MAKAMI İREM AYDOĞDU’NUN
KÜTAHYA'DA VALİLİK MAKAMI İREM AYDOĞDU’NUN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 14:20:03
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 17:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?