3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Valilikte 'Frigya Vadisi' toplantısı

Kütahya Vali Şükrü Kocatepe, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Frigya Kültür Yolu Geliştirme' projesi kapsamında, bazı daire müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar illerini kapsayan 'Frigya Kültür Yolu Geliştirme' projesi kapsamında 3 ilin valisinin katılımıyla Afyonkarahisar’da yapılacak olan toplantı öncesi, Vali Şükrü Kocatepe konuyla ilgili kurum, kuruluş, oda ve ilgili sektör temsilcileri ile görüştü.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, kurulacak olan birliğe ortak olunma, bölgenin turistlere daha kolay ve rahat olarak gezdirilebilmesi için yol güzergahlarının yapımı ve bunlara kaynak çalışmaları konuları ele alındığı bildirlidi. Vali Kocatepe, Eskişehir-Kütahya ve Afyonkarahisar-Kütahya arasında her türlü yol güzergahlarının incelendiği toplantıda yöre halkının katılımının sağlanmasının gerekliliği vurgulandı.
 

ali Şükrü Kocatepe başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Müdür Yardımcısı Nihat Değirmenci, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Filiz Gürboğa, Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Hasan Öncel ile çini ustası Sıtkı Olçar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?