3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Veresiyeye dönüş!

Kütahya’nın Simav ilçesinde alım gücü düşen vatandaşlar günlük gereksinimlerini eskiden olduğu gibi kara gün dostu bakkallardan yapmaya başladı.

Simav’da ekonomik güçlük çeken vatandaşlar için veresiye defterinde bir yer açıp eskiden olduğu ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını bildiren Simavlı Bakkal Refik Tekin (38), vatandaşların günlük gereksinimleri karşılayabilmesi için açtıkları veresiye defterlerinin şimdiden kabarmaya başladığını bildirdi. Parası olanlara peşin, olmayanlara veresiye verdiklerini anlatan Tekin,” Biz bakkallar mahallenin kara gün dostuyuz” diye konuştu.

Kendilerine tekrar yönelen müşterilerin en çok kredi kartlarından şikayetçi olduklarının altını çizen Simavlı Bakkal Refik Tekin, ”Müşteriler arasında kartlar bizi yaktı diyenlerin sayısı her geçen gün çoğalıyor. Kredi kartı ve marketlerin indirim tuzaklarına düşenlerin çoğu son günlerde tekrar müşterimiz olmaya başladı” şeklinde konuştu.

Simav Bakkallar Odası Başkanı Murat Akan, bilinçlenen tüketicilerin bakkallara tekrar geri dönmeye başladığını ve sürecin giderek hızlandığını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?