22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Vergi Haftası başladı

KÜTAHYA DEFTERDARI MEHMET SAYGI:

Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı, kamu hizmetlerinin halka daha süratli bir şekilde sunulabilmesi için vergilerin mutlaka zamanında ödenmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de 1990 yılından bu yana kutlanmakta olan Vergi Haftasının 22.'ncisi Kütahya’da, Vali Kenan Çiftçi’ye yapılan ziyaretle başladı.

Her yıl 21- 27 Şubat tarihleri arasında kutlanmakta olan Vergi Haftası Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı, Defterdar Yardımcısı ve bazı personelin Atatürk Anıtına çelenk sunması ve devamında Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’ye yapılan nezaket ziyareti ile başladı.

Kamu hizmetlerinin arzulanan seviyelere yükseltilebilmesi vergi gelirlerinin arttırılmasına bağlı olduğunu dile getiren Saygı, bunun gerçekleştirilebilmesi içinde vatandaşları vergi ile ilgili ödemelerini severek, isteyerek ve bilinçli bir biçimde, tam ve zamanında yerine getirmeleriyle mümkün olacağını ifade etti. Saygı, "Vergi Haftası, vatandaşlarımızın bu Anayasal görevi gönüllü olarak yerine getirmelerini ve dolayısıyla vergi bilincinin yerleşmesini sağlamak ve Vergi İdaresi. Mükellef İlişkilerini geliştirmek amacıyla her yıl düzenlenmektedir. Birçok konuda yeni hizmet sunumları gerçekleşti" dedi.

KÜTAHYA DEFTERDARI MEHMET SAYGI:
KÜTAHYA DEFTERDARI MEHMET SAYGI:
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 14:12:01
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 14:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?