29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Vergi rekortmenlerine ziyaret

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Meryem Ok, 2007 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenlerine çiçekli teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Gediz Vergi Dairesine kayıtlı 149 Kurumlar Vergisi mükellefi içersinde Gediz Ambalaj Sanayi A.Ş. 251 bin 193 YTL., Sarıkaya Petrol Ürünleri ve İnşaat Şirketi 96 bin 693 YTL., Turan Petrol ve İnşaat Şirketi 57 bin 338 YTL. Kurumlar Vergisi ödeyerek liste başında ilk üçe yerleştiler. 

En yüksek Kurumlar Vergisi ödeyen üç işyerine teşekkür ziyaretinde bulunan Gediz Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Meryem Ok, Gediz Ambalaj Sanayi A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol, Sarıkaya Petrol Ürünleri ve İnşaat Şirketi Yöneticilerine, Turan Petrol ve İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Altıntaş’a ödedikleri vergilerden dolayı teşekkür ederek birer çiçek hediye etti. 

Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Meryem Ok, ülkelerin ödenen vergilerle ayakta kalabildiğini, vergi ödemenin her birey ve kurumun yasal bir görevi olduğunu söyledi. Müdür Yardımcısı Meryem Ok, “Maddi kazanç elde eden her mükellef, ülke bütünlüğüne, kalkınmaya ve gelişmeye yaptığı katkının önemini aklından çıkarmaması gerekir. Çalışan, kazanan ve vergi ödeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 13:27:28
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 13:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?