2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Yalçın Çitgöl'de bir ilki gerçekleştirdi

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı 3 bin 250 nüfuslu Çitgöl beldesinin tarihinde ilk kez üst üste iki kez belediye başkanlığı seçimini kazanarak bir ilke imza atan AK Partili belediye başkanı Recep Yalçın, vatandaşlara daha uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.

Vatandaşlara hizmet etmeyi sevdiğini ifade eden Yalçın, 29 Mart seçimlerinde kendisini destekleyerek üst üste iki kez belediye başkanlığı gibi ulvi bir görevi takdim eden halkına yürekten teşekkür ettiğini söyledi. 29 Mart seçimlerinde özellikle hanımların kendisine yoğun bir destek verdiğini iyi bildiğini anlatan Yalçın, Çitgöllü hanımlara minnet borcu bulunduğunu kaydetti.

Hanımların isteklerine öncelik sırası tanıyacağını kaydeden Çitgöl beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın, seçim öncesi vatandaşa verdiği sözlerin tamamını yerine getirmek için çalışmalara ara vermeden devam edeceğini bildirdi.

İlk işinin içme suyundaki kirlilik oranını en az seviyeye indirmek amacıyla beldesine 500 bin TL sına mal olması planlanan bir arıtma tesisi kurmak olacağını kaydeden Yalçın, vatandaşların talebi doğrultusunda beldesinde konut ve işyerlerini jeotermal enerji ile ısıtacağını ve jeotermalli sera kurmak isteyenlere her türlü kolaylığında sağlanacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 15:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?