29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Yangınzedelere destek sözü

Kütahya'nın Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan, ilçeye bağlı Opanözü köyüne giderek, çıkan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu, yanan evleri inceleyerek sahipleriyle görüştü. Yangın ile ilgili bilgi alan İlhan, yangınzedelere destek müjdesi verdi, yaraların en kısa sürede sarılacağını bildirdi.


Kaymakam Mehmet Suat İlhan, "Hiçbir vatandaşımız endişe etmesin. Yangında evi yanan, zarara uğrayan vatandaşlarımıza devletin eli uzanacak, vakfımızın maddi imkanları ölçüsünde hasarları karşılanacaktır" dedi.


Kaymakam Mehmet Suat İlhan, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürü Aziz Yıldırım yakın arkadaşım. Kendisine böyle bir felaketle karşı karşıla gelindiğini söylediğimde ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda harekete geçeceklerini ifade ederek 15 bin YTL’lik yardım yapılacağının müjdesini verdi. Sosyal devletin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Bu ailelere bir nebze olsun faydamız dokunabilir, onların acılarını hafifletebilirsek ne mutlu bizlere. Bu yangında en büyük tesellimiz can kaybının olmayışıdır. Ancak biri çocuk olmak üzere 3 vatandaşımız yaralanmıştı. Bu yararılar da derhal tedavi altına alınarak, gerekli müdahaleler yapıldı. Yaralıların durumlarını kontrol ediyoruz. Şu an itibariyle sağlık durumları iyi” diye konuştu.
İlhan, ayrıca Ziraat Bankası’na ‘33615729-5002’ hesap numaralı yardım hesabı açtırdığını söyleyerek, hayırsever vatandaşlardan da bu konuda destek beklediklerini dile getirdi.
NNNN

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 16:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?