7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Yaralı taşırken kaza yaptı!

Kütahya'da yaralı taşıyan ambulansla kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Ambulanstaki yaralı ve kazada yaralanan 3 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolu üzerinde bulunan Zafertepe Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aslanapa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Adem Çokluk'u (68) hastaneye götüren Caner Memiş yönetimindeki 43 RT 556 plakalı ambulans, karşı istikamete geçmekte olan Mustafa Gökçe idaresindeki 43 NU 488 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü Caner Memiş, hemşire Semiha Ateş (24), ve yaralı yakını Adem Kara (17) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 saat içeresinde 2 kez trafik kazası geçiren Adem Çokluk'un durumunun ağır olduğu, diğer 3 yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Çokluk'un birinci kazada bacak ve kaburba bölgesinden, ikinci kazada da kafasından yaralandığı belirtildi.

Kazayla alakalı soruşturma sürüyor 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2012 Perşembe 09:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?