29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Yaşlı adamdan ilginç vasiyet

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, fanatik bir Galatarasay taraftarı olarak tanınan ve önceki gün vefat eden esnafın ilginç vasiyeti, oğlu tarafından yerine getirildi. 

Tavşanlı ilçe merkezinde sporcu kimliğiyle Ahmet Ahkşahin, (70) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Akşahin'in ölümünden bir hafta önce kağıda "Ben ölürsem başucuma sarı-kırmızı futbol topu koyun" diye yazdığı ve bu kağıdı oğlu Turgay Akşahin'e (35) verdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine oğlu Turgay Akşahin, ilçe merkezindeki Moymul Mezarlığı'na giderek bu vasiyeti yerine getirdi. 

Turgay Akşahin'e Tavşanlı'da fanatik Fenerbahçeli olarak tanınan ve geçtiğimiz yıl aile kabristanını sarı-lacivert renklere boyatan Mehmet Bacaksız (65) eşlik etti. Akşahin ve Bacaksız, sarı-kırmızı renkli futbol topunu Ahmet Akşahin'in mezarı başına bıraktı. 

Ahmet Akşahin'in Galatarasay'a olan bağlılığını, ölümünden sonra ortaya çıkan vasiyetiyle perçinlemesi Tavşanlı kamuoyu tarafından da büyük şaşkınlıkla karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 12:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cimbomlu_43 IP: 88.77.79.xxx Tarih : 26.03.2008 00:33:59

Allah rahmet eylesin. helal olsun amcamiza, Galatasaray´in büyüklügünü unutturmamak adina, basina top konulmasini istedi.