3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Yazıcıoğlu Pazarlar'da konuştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye'nin yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Siyaset; çekişme, didişme, kavga süreci haline getirilmiştir" dedi.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde halka hitap eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Pazarlar Belediye Başkan Adayı Osman Karakaş'a destek istedi.

Konuşmasında, Türkiye'nin yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu belirten Yazıcıoğlu, "Bizler siyaseti hizmet aracı olarak görüyoruz. Siyaseti, milletten almış olduğu oyla milleti idare etme, yönetme ve millete hizmet etme aracı olarak değerlendiriyoruz. Siyaset, çekişme ve bir kavga yeri olmamalı. Siyasetten asıl maksat, birbirimizi anlayarak, birbirimizi dinleyerek, bulunduğumuz yerin sorunlarını tespit ederek onlara çözüm bulmaktır. Ancak ne yazık ki siyaset; çekişme, didişme ve kavga süreci haline getirilmiştir. Vatandaş neyin ne olduğunu anlayamayacak duruma gelmiştir. İşte Büyük Birlik Partisi'nin farkı buradadır. Vatandaşın işsizlik sorunu var, asıl bunlarla ilgilenilmesi gerekir.

Siyasetçilerin dürüst ve temiz olması gerekir. Özen duyulan insanların aile ve ticari hayatı açık olacak. Güvenilir insanlar olacak. Biz siyasetin böyle yapılması halinde yararlı olacağını düşünüyoruz. 41 yıldır bu anlayışla siyaset yapıyorum. Temiz ve duru bir üslupla milletimle bütünleşip milletimle beraber iktidar olmak istiyorum. Biz bu seçimlerde kazanacağımız yerlerde aday gösterdik. Kütahya'da Pazarlar'da aday gösterdik. Pazarlar'da sizlerin oylarına talibiz. Pazarlar'da iktidara geldikten sonra bu güzel ilçeye hizmet edeceğiz" dedi.

Sözlerini, "İlçeye gelirken kıvrım kıvrım yollardan geldik. Bu yol ilçeye yakışmıyor. Bu yol, ilçe yolu değil köy yoludur" diyerek sürdüren Yazıcıoğlu, "İnşallah Pazarlar adayımız belediye başkanı olduğu zaman bu yol için büyük bir proje hazırlayarak bu yolların kıvrık bellerini düzelteceğiz. Diyorlar ki, muhalefet partisinden belediye başkanı nasıl hizmet edecek? Bizlerin belediye başkanı yaptığımız belediyeler parmak ile gösterilecek belediyelerdir. Her belediyenin İller Bankası'ndan ayrılan payı var.

Önemli olan bunu iyi kullanabilmektir. Bizleri göreve getirdiğiniz takdirde, Pazarlar ilçesinde var gücümüzle görev yapmaya çalışacağız. Uzun zamandır uğraştığımız üniversite öğrencilerinin affı için gündem oluşturdum. Ve akabinde de öğrenci affı çıktı. Bu aftan 600 bin öğrenci yararlandı. Biz terörist için af getirmedik. Biz eğitim görmek isteyen gençlerimizi sokaktan kurtarmak için uğraşıyoruz. Ben bir milletvekiliyim ama mecliste grup gibi hareket ediyorum. Çiftçimizin durumu içler acısı. Çiftçi ürününü maliyetine bile satamıyor. Çiftçi maliyetine ürününü sattığı zaman haline şükrediyor. Hayvancılığın da ondan aşağı kalan yanı yok. Bizler tarımı ve hayvancılığı destekleyeceğiz. Tüm sorunları biz çözmeye talibiz ve çözeceğiz" diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, konuşmasının ardından Pazarlar ilçesi ve pazar esnafını ziyaret ederek partisi için destek istedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?