8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Yazın keyfi Güral'la çıkıyor

YAZIN KEYFİ GÜRAL PORSELEN'LE ÇIKIYOR

Güral Porselen'in en yeni ürünlerinden oluşan New Design Koleksiyonu'nda birbirinden şık yemek takımları, kahvaltı setleri, çay-kahve takımları ve el dekoru ürünleri bulunuyor. Güral Porselen kalitesiyle sunulan çelik tencere setleri ve çatal-bıçak takımları da bu zarif porselenleri en iyi şekilde tamamlıyor.

Güral Porselen Picasso Kahvaltı Seti, sabahlarınızı özel kılan, enerjisi ile sofraları ziyafetlere dönüştüren bir koleksiyon. Kahvaltı ve yemek serileriyle sunulan Picasso, her zevke hitap eden, farklı renklerle oluşturulmuş desenlerle göze çarpıyor. Adını dünyaca ünlü ressam Picasso'dan alan bu şık seride tıpkı Picasso tablolarındaki gibi yenilikçi formlar göze çarpıyor.

Güral Porselen'in bir başka koleksiyonu Gastro Studio'da ise modern mutfaklar için farklı ve çok fonksiyonlu ürün grupları bulunuyor. Hem pişirme hem de servis için kullanılabilecek şık fırın kapları, tek lokmalıklar, dondurmalıklar, çay-kahve fincanları, sosluklar, kaseler, sufle kapları, servis tabakları, dekoratif ürünler ve daha birçok farklı parça, göz alıcı sunumlar yaratmak isteyen herkese ilham veriyor.

Dünya mutfaklarında son yıllarda popüler hale gelen tek lokmalık lezzetler özellikle davetlerin vazgeçilmezi. Yemek öncesinde veya atıştırmalık olarak hazırlanan bu lezzetleri Gastro Studio'nun farklı ve ilginç tek lokmalık parçalarıyla sunulabiliyor.

Güral Porselen, en kaliteli porseleni modern tasarımlarla buluşturan çekici ürünleriyle size estetik ve zarafet dolu bir dünya vaat ediyor.

YAZIN KEYFİ GÜRAL PORSELEN'LE ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:00:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 13:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?