29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Yeni çiftlere ilk hediyeleri belediyeden

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, başlatmış olduğu uygulamayla yeni çiftlere nikah töreni sonrası düğün hediyesi olarak fincan takımı hediye ediyor. 

Nikah işlemlerini Tavşanlı Belediyesi'nde yaptıran yeni çiftler ilk hediyelerini Tavşanlı Belediyesinden alıyor. Tavşanlı Belediyesi olarak yılda ortalama 400 nikah akdi gerçekleştirdiklerini belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, başlatmış oldukları uygulamayla yeni çiftlere fincan takımı hediye ettiklerini belirtti. 

Başkan Çakır, "Bir ömür boyu mutluluklarının ilk adımı için Belediyemiz bünyesinde nikah akdi işlemlerini gerçekleştiren çiftlere fincan takımı hediye ediyoruz. Hayatlarının bu anlamlı gününde ilk hediyelerini bizden almış oluyorlar."dedi. 

Tavşanlı Belediyesi'nin başlatmış olduğu uygulamayla şaşkınlıklarını ve mutluluklarını heyecanla dile getiren yeni çiftler, almış oldukları hediye karşısında, "En mutlu günümüzde öncelikle düğünümüzün gerçekleşebileceği ferah ve düzenli bir ortam sağlayan Belediye Başkanı'mıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Nikah sonrası almış olduğumuz ilk hediye yine Tavşanlı Belediyesi'nden. Bu düşünceli yaklaşımlarından dolayı da Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'a teşekkür ediyoruz" diyerek, bir fincan kahve'nin kırk yıl hatırı olduğunu da dile getirdiler.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 13:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?