29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Yeni sahalar için kollar sıvandı

Yaz başından bu yana Ada Stadı ile Karakova Semt Sahaları için kolları sıvayan Tavşanlı Belediyesi ayrıca ilçe merkezindeki spor alanlarına da el atacak. 

Çimleme çalışmaları devam eden Ada Stadı’nda lokomotif görevi üstlenen Tavşanlı Belediyesi, ilçeye yeni semt sahaları kazandırmak üzere çalışmalara başladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "3. Lig temsilcisi olan ilçemizde spor sahalarının yenilenmesi ve çoğaltılması yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilindiği üzere Karakova Semt Sahasını yenileyerek burada 2 adet saha oluşturduk. Ada Stadı’nın bakıma alınmasında üzerimize düşen görevi yaptığımıza inanıyorum. Bunların yanında yeşil alanlarımızla birlikte oluşturduğumuz spor sahalarıyla da halkımızı spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Şu an itibariyle yine spor kulüplerimize hizmet verecek 2 adet yeni semt sahasının düzenleme çalışmalarını yürütmekteyiz" dedi. 

Karakova bölgesinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çakır kısa sürede tamamlanacak yeni semt sahalarıyla gençlerin spora olan ilgilerinin daha da artacağını da ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 16:21:28
Güncelleme :7 Ağustos 2008 Perşembe 16:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?