7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Yeşilköy'de feci ölüm

TOPRAK ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ ÖLDÜ

Kütahya’nın Simav ilçesine bağıl Yeşilköy beldesinde göçük altında kalan bir vatandaş hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 46 yaşındaki üç çocuk babası Kadir Sarıkaya isimli çiftçi Gökçepınar mevkiindeki tarlasında su buldu.

Bulduğu suyu açığa çıkarmak için belediyeden kepçe kiralayan Sarıdoğan iki işçinin yardımıyla tarlasında 20 metre uzunluğunda 7 metre derinliğinde kanal açtı. Suyu bulmanın sevinciyle iş makinesi ve iki işçiyle birlikte tarladan uzaklaşan Kadir Sarıdoğan daha sonra kafasına takılan bir soruya cevap aramak için tarlaya geri döndü. Kanala girip inceleme yaptığı sırada meydana gelen göçük sonucu toprak altında kaldı, boğularak kanalda yaşamını yetirdi.

Kadir Sarıdoğan’ın geri dönmemesinden şüphelenen işçiler kazı yaptıkları tarlaya gittiklerinde kanalın üzerinin toprakla kaplı olduğunu gördüler. Durumdan şüphelenen işçiler durumu Sarıdoğan’ın ailesi ve yakınlarıyla jandarmaya haber verdiler.

Savcının talimatıyla toprakla dolan su kanalının belediyeye ait kepçeyle temizlenmesine karar verildi. Çalışmalar sonucu Sarıdoğan’ın cansız bedeni ortaya çıktı. Boğularak öldüğü anlaşılan Kadir Sarıdoğan bu gün öğle vakti Yeşilköy Camiinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında belde mezarlığında toprağa verildi.

TOPRAK ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 16:57:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?