2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Yıldırım'dan KÜTAF 2009'a destek

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım, 16-19 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan '1. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın, (KÜTAF 2009) bölge için çok önemli bir kazanım olacağını söyledi.

Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, Genel Müdür Bedrettin Yıldırım'ı makamında yaptığı ziyaretle fuarın açılışına davet etti. Varol, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin Tarım Fuarı'na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Birincisi yapılacak olan Kütahya Tarım Fuarı, önümüzdeki yıllarda daha da geliştirecektir. Amacımız, Frig Vadisi'nin tamamına bu fuarı hitap edecek hale getirmektir" dedi.

Fuarın açılış törenine mutlaka kaltılmak istediğini ifade eden Genel Müdür Bedrettin Yıldırım, "Tarım Fuarı Kütahya ve çevre iller için önemli bir kazanım olacak. Bizlerde kooperatif olarak bu fuarı destekliyoruz. Birçok kuruluşumuzla fuarda yer alacağız. Aynı zamanda fuarın açılış törenlerine bizzat katılmak istiyorum" diye konuştu.

Varol, Tarım Fuarı'nın Kütahya'nın yanı sıra Afyonkarahisar, Eskişehir, Uşak ve Bilecik illerine de hitap edeceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin KÜTAF 2009'a çiftçi eğitimi ile ilgili çalışma hazırlığında da olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 13:44:53
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 14:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?