16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Yılın avcısı Kütahya’dan

YILIN AVCISI KÜTAHYA’DAN

Türkiye’nin her bölgesinden katılan avcılar arasında “Konfederasyon İç Anadolu Bölgesi Yılın Avcısı” büyük ödülüne Kütahya’dan Sadık Değirmencioğlu layık görüldü.

“Yaban TV”, “Av ve Yaban Hayatı Konfederasyonu” ile “Av Doğa” dergisinin işbirliği ile geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen “Doğa Av Fuarı”nda Kütahyalı avcılara ödüller yağdı.

Türkiye’nin her bölgesinden katılan avcılar arasında konfederasyon İç Anadolu Bölgesi Yılın Avcısı büyük ödülüne Kütahyalı Sadık Değirmencioğlu aldı. Diğer kategorilerde yılın avcısı ödülleri tüm bölge avcılarına verildi. Yine Kütahya’dan Merkez Avcılar Kulübünden Alaaddin Tekin , İbrahim Evircan , Mustafa Gül , M.Nazım Kolukısaoğlu , Fikret Tüfek , İsmail Tetik - Tavşanlı Avcılar Kulbünden, Salih Kaplan, Simav Avcılar Kulübünden İsmail Moral Emet Avcılar Kulübünden Mustafa Tekin, Altıntaş Avcılar Kulübünden Erol Dursun, Gediz Avcılar Kulübünden A.Kadir Şengül, Sırören Avcılar Kulbünden Süleyman Mimler, Akçamescit Avcıalr Kulübünden İbrahim Ünal, Seyitömer Avcılar Kulübünden Saim Dinç, Hisarcık Avcılar Kulübünden Ali Köse, Çitgöl Avcılar Kulübünden Orhan Güre, Şaphane Avcılar Kulübünden Selami Atak, Eynegazi Avcılar Kulübünden Ömer Kaygın, Kınık Avcılar Kulübünden Sabri Keri, 4 Eylül Avcılar Kulübünden Fahri Acar Turgutlar Avcılar Kulübünden Mehmet Karakadı, Aliköy Avcılar Kulübünden Mehmet Tural, Kepez avcılar Kulübünden Ali Kara, Domaniç Avcılar Kulübünden Mehmet Kaçmaz ve Afyonkarahisar Avcılar Kulübünden Cengiz Tüplek 2011 yılı, yılın Anadolu Avcısı ödüllerine layık görüldüler.

Dumlupınar Avcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu Başkanı Süleyman Yiğit bu ödüllerin maddi değil manevi bir değerinin olduğunu söyleyerek artık avcılığın sadece yaban hayatı katleden değil, aynı zamanda doğayı ve doğa yaşamına önem veren bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini söyledi. Başkan Yiğit, “Doğa olmazsa yaban hayatı da olmaz. Bu sebeple avcıların bilinçlendirilmesi ve gelecek nesillerden emanet aldığımız yaban hayatını hiç bir zarara uğratmadan bizden sonraki nesillere daha güzel bir şekilde bırakmak için çalışıyoruz. Bunun projelerimiz var” dedi. Başkan Yiğit, “Yılın Anadolu Avcısı Ödülü” alan tüm avcılara teşekkür etti.

YILIN AVCISI KÜTAHYA’DAN
YILIN AVCISI KÜTAHYA’DAN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 17:09:01
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 18:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?