7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Yüreğimize su serpti

İZMİR'DE 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ZANLININ YAKALANMASI

İzmir'de öldürülen üniversite öğrencisi Ayşe Selen Ayla'nın babası Sertel Ayla, katil zanlısının yakalanmasının yüreklerine su serptiğini söyledi.

Zanlının Bodrum'da yakalandığını televizyon haberlerinden öğrendiğini belirten inşaat mühendisi Sertal Ayla, "Acımız çok büyük. Zanlının yakalanması yüreğimize su serpti. Mutlaka suç işleyene uygun cezanın verilmesi gerekiyor. Bizimle birlikte tüm Türkiye ağladı. Bütün anneler, babalar ağladı. Evlat acısını ancak yaşayan bilir. Bu bizim başımıza da geldi. Biricik kuzumuzu kaybettik. Allah'ın takdiridir. Tabii evlat acısı zor. Bunu tarif etmem mümkün değil. Nasıl kıyarlar gencecik bir çiçeğe? Önceden de söylediğimiz gibi, idam cezasının tekrar gündeme getirilmesini Başbakan'ımızdan, bakanlarımızdan rica ediyorum. İdam cezasının tekrar getirilmesi için kamuoyundan büyük bir talep var. Herkes destekliyor. Ölüm cezası iyi bir ceza değil. Ancak cezalar da caydırıcı olmalı. İdam cezası tekrar konsun, suç oranı sıfıra indiğinde kaldırılır. Bu dünyanın güzellikleri de yaşansın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 11:13:03
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 11:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET İNAL IP: 78.186.244.xxx Tarih : 28.04.2010 21:16:37

Menfur saldırıda kaybettiğimiz kardeşimize Allahtan rahmet diler AYLA Çiftene Yüce ALLAHTAN SABIR İHSAN ETMESİNİ NİYAZ EDERİM idam cezasını toplumun büyük bir kesmi istemekte Sertel beye sonuna kadar katılıyorum.