3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Yusuf Güney gönülleri fethetti

78. Simav Ticaret ve Turizm Panayırı etkinlikleri kapsamında Simav Belediyesi'nce düzenlenen yaz şenlikleri kapsamında panayır alanında konser veren genç şarkıcı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu. Rafet El Roman’ın ‘Aşk-ı Virane’ şarkısına yaptığı düetle bir anda yıldızı parlayan Yusuf Güney, en güzel şarkılardan oluşan repertuarını kendisini izleyen 3 binin üzerindeki hayranı için seslendirdi.

Simavlıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Güney, sahnede yaptığı kolbastı şovu ile adeta nefes kesti. Küçük hayranlarının da kolbastı dansı ile eşlik ettiği Güney, coşkulu konserinde ‘Heder Oldum Aşkına’ ve ‘Aşkım Aşklarından Bulasın’ gibi ününü pekiştiren şarkıların yanı sıra Rafet el Roman klasiklerinden olan ‘Bana Sen Lazımsın’, Yalancı Şahidim’, ‘Elimde Değil’ şarkılarını da söyledi.


Repertuarına, ‘Yüzsüz Yürek’, ‘Tutamıyorum Zamanı’, ‘Gül Döktüm Yollarına’, ‘Fesuphanallah’, ‘Evlerinin Önü Boyalı Direk’ ve ‘Yar Saçların Lüle Lüle’ gibi ünlü sanatçıların seslendirdiği çok sevilen şarkıları da alan Güney Simav’da hem coştu, hem de coşturdu. Genç şarkıcıya ulaşmak için birbirleriyle yarışan hayranları, Yusuf Güney’in şarkılarına hep birlikte vokal yaptı. Ünlü sanatçı Yusuf Güney, 78. Simav Ticaret ve Turizm Panayırı ile kendisini sevenleriyle buluşma imkanı sunan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür etti. Konserinden dolayı ünlü sanatçı Yusuf Güney’i tebrik eden Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, kendisine çiçek takdim etti. Güney, “Türkiye’nin cennet köşelerinden birisi sayılan Simav’da sizlerle bu güzel konserde aynı atmosferi paylaşmak benim için çok önemli. Sayenizde kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu sevgi herkese nasip olmaz. Beni Simavlı hayranlarımla buluşturan Belediye Başkanı Kasım Karahan’a şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Konseri Simav protokolü ile 3 bini aşkın Simavlı izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 13:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?