22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

ZEKA'ya 9 uzman alınacak

ZEKA'YA 9 UZMAN VE 4 DESTEK PERSONELİ DAHA ALINACAK

Merkezi Kütahya’da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansının (ZEKA) 2011 yılı beşinci Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak'ta gerçekleştirildi.

Uşak Öğretmenevi Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, mali destek programı kapsamında ZEKA’ya sunulan projeler ile kurum bünyesinde istihdam edilecek uzman ve destek personelin durumları görüşüldü. Toplantıya, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, ZEKA bünyesine 9 uzman ve 4 destek personel almayı düşündüklerini bildirdi.

ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2011 yılının 5. yönetim kurulu toplantısı için burada toplandık. Yönetim kurulu üyelerimizin bazıları yoğun işleri nedeniyle toplantıya katılamadı. Bugün ihtiyaç duyulan 9 uzman ile 4 destek personelin durumunu görüşeceğiz. Bildiğiniz gibi ZEKA bünyesinde 17 uzman 2 destek personelimizle hizmet veriyoruz. Yönetim kurulumuz yeni personel alımı ile ilgili öneriyi kabul ederse uzman sayımız 26’ya destek personel sayımız ise 6’ya yükselecek. Böylece bağlı illerimize daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunacağız. Ayrıca bugünkü toplantımızda mali destek programı kapsamında toplanan projelerin hangi aşamada olduğunu değerlendireceğiz. Bağımsız proje denetçilerinden sunulan projelerle ilgili raporlarını Cuma gününe kadar teslim etmesini bekliyoruz. Bağımsız denetçilerin sunacağı raporları da inceleyerek mali destek almaya hak kazanan projeleri belirleyeceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 18:37:02
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 01:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?