22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Ziyarette anılar tazelendi

Kütahya Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Küçüker başkanlığında Bursa Tarım Fuarını dolaşan 15 kişilik Meclis üyeleri Simav’da görev yaptığı dönemde hayata geçirdiği “Bir Köy Bir Ürün Projesi” ile köylerde kalkınma hamlesi başlatan Bursa’nın Yeşilyurt Kaymakamı Samet Ercoşkun’u ilçesinde ziyaret ederek anıları tazelediler.

Sürpriz ziyaret son derece memnun kaldığını ifade eden Yeşilyurt Kaymakamı Samet Ercoşkun, görev yaptığı ilçeler içerisinde Simav’ın kendisinde ayrı bir yeri ve Simav halkının da önemli bir yeri bulunduğunu kaydetti.

Simav Ziraat Odası Meclis üyelerini ağırlayan Kaymakam Samet Ercoşkun, heyeti daha sonra Simavlılara gönderdiği selamı sağ salim ulaştırmak amacıyla teker teker kucaklayarak yolcu etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette kısa bir konuşma yapan Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, “Her Kaymakam gibi Samet Ercoşkun’da Simav’da iyi eserler bırakarak gitti. Üretime yönelik hayata geçirdiği Bir Köy Bir Ürün Projesinin meyvelerini şimdi yeni yeni almaya başlıyoruz. Simavlı çiftçiler olarak kendisini unutmamız mümkün değil. Bursa Tarım Fuarına gelmiş iken 45 kilometre mesafedeki kaymakamız Samet Ercoşkunu ‘da ziyaret etmek istedik. İyi de oldu. Anılarımızı tazeledik” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2011 Pazartesi 14:46:57
Güncelleme :19 Eylül 2011 Pazartesi 14:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?