2
Haziran
2024
Pazar
PAZARLAR - KÜTAHYA

Başarılı öğrencilere ödül

PAZARLAR’DA BAŞARI KARŞILIKSIZ KALMIYOR

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Bencmarking ana çember toplantısında alınan karara gereği başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine devam ediyor.

Pazarlar İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi tarafından bu kapsamda il etapta 4 daha sonra imkanlar ölçüsünde hey ay bir öğrenciye olmak üzere; bir dizüstü bilgisayar ve kütüphaneli çalışma masası verileceği bildirildi.

Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aziz Altınkaya’nın katıldığı bir törenle dizüstü bilgisayarı ve çalışma masasını Çok Programlı Lisesinin başarılı öğrencilerinden Emine Gücer’e teslim etti.

Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci, bilgisayar ve çalışma masasının teslimi sırasında yaptığı konuşmada, “Her zaman başarılı öğrencilerimizin yanındayız. Onların çalışma ortamlarını daha iyi hale getirerek, çalışma şevk ve isteklerini en üst seviyede tutmak istiyoruz. Önümüzdeki hafta 3 öğrencimize de ulaşacağız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı mütevelli heyetimiz tarafından bundan sonra her ay en az bir başarılı öğrencilerimize bu ödüllerinde vermeyi planladık. Böylelikle hem maddi durumu zayıf başarılı öğrencilerimizin çalışma ortamlarını iyileştirip başarılarının sürekliliğini sağlamayı hem de ilçemizin eğitim ve öğretim seviyesini yükseltmeyi hedefliyoruz. İlçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak amacıyla aile-okul-öğrenci boyutlarını kapsayan geniş çaplı eğitim hamlemizi başlaştık. Bu hamlenin ilk ayaklarından birisi de çocuklarımızın hedeflerine ulaşmalarında yardımcı materyalleri sağlayarak öğrencilerimize evlerinde daha iyi çalışma imkanları yaratmaktır. Öğrencilerimizi doğru kullanıldığında çağımızın en etkin eğitim araçlarından biri olan bilgisayarla buluşturmak, her öğrencimize evlerinde 100 temel eserden oluşan bir kütüphane yaratmak ve bunları okumalarını sağlamak onlara verebileceğimiz en güzel hediyedir diyerek bu yardımların ilçemizdeki her öğrencinin bu imkanlara kavuşacağı ana kadar devam edecektir” diye konuştu.

Dizüstü bilgisayarı ve çalışma masasını alan Öğrenci Emine Gücer de, “Çok mutluyum hep bin çalışma masan ve bir leptop’um olsun arzu ediyordum. Bu ödüller çalışma şevkimi arttıracaktır. Bana bu mutluluğu yaşatan Kaymakamımıza ve bu ödülü bizlere layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

PAZARLAR’DA BAŞARI KARŞILIKSIZ KALMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 19:20:05
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 00:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?