19
Mayıs
2024
Pazar
PAZARLAR - KÜTAHYA

Belde yollarında rampalar azaltılıyor

Kütahya’nın Pazarlar İlçesini belde ve köylerini bağlayan bağlantı yolunda İl Özel İdaresince rampa azaltma çalışmaları yapılıyor.

Pazarlar İlçesinde belde ve bazı köy yollarının bağlantı yolu olarak kullanılan yol İl Özel İdaresince rampa düşürme çalışları son hızla devam ediyor. Yolun belerli kısmında yapılan çalışmada çukur olan kısım yaklaşık 6 metre doldurulacağı ve bu sayede eğimin çok düşeceği bildirildi.

Kütahya İl Genel Meclisi daimi encümeni Celal Çelik ve Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci çalışmaları yerinde incelemelerde bulundu.

Belde ve Köylerle ulaşımın daha hızlı ve güvenli olacağını belirten Daimi Encümen Celal Çelik, “Pazarlar İlçemizin yıllardır kanayan yarası olan ve halk tabiri ile tantı köprüsü olarak bilinen alan İl Özel İdaresince yol yapımı çalışmalarına başlandı. En düşük yerden yaklaşık 6 metre yükseltilecek olan yolun kısa zaman içinde tamamlanacaktır. Belde ve köyleri ilçemize bağlayan bağlantı yolunun yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 17:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?