27
Mayıs
2024
Pazertesi
PAZARLAR - KÜTAHYA

Cöre Pazarlar'a veda etti

MUSTAFA CÖRE ALTINTAŞ İLÇESİNE ATANDI

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Cöre, Altıntaş İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

Cöre için Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu'nda veda yemeği dezenlendi.

Yemek Sonrası Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Görev yaptığı yerde ikamet etme özelliğine sahip olan idarecilerimizin ayrılması bizleri üzdü. İlçede ikamet etmeyi örnek olan bir arkadaşımızdı. Kişiliği ve idareciliği ile ilçemize güzel hizmetler bıraktı. İlçemizde acı ve tatlı günler geçirdi. Ümit ediyorum ki ilçemizi unutmaz. Altıntaş İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa hocama işinde ve aile hayatında ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Torun, konuşması sonrası Pazarlar’a verdiği hizmetler için şube Müdürü Mustafa Cöre’ye plaket verdi.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “2005 yılından bu yana ilçemizde ilçe milli eğitim şube müdürlüğü yapan ve Altıntaş İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Cöre’ye İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İsmail Çorumluoğlu konuşması sonrası şube Müdürü Mustafa Cöre’ye el dokuması kilim hediye etti.

Altıntaş ilçesine şube müdürü olarak atanan Mustafa Cöre ise, ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, "4 yıldır görev yaptığım Pazarlar’dan ayrılmak bizim için zor olacak. Pazarlar’da acı tatlı anılarımız oldu. Pazarlar bizim memleketimiz oldu. İnsanlarının bize yakınlığı ve hoş görüsü bizi mest etti. Eğer kabul ederlerse Pazarlar’ın bir evladı olmak istiyoruz. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

Düzenlenen veda yemeğine Pazarlar Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Garnizon komutanı Güner Özşahin, Emniyet Amiri Hasan Uzunay,İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri ile milli eğitim personelleri katıldı.

MUSTAFA CÖRE ALTINTAŞ İLÇESİNE ATANDI
MUSTAFA CÖRE ALTINTAŞ İLÇESİNE ATANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 10:37:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 16:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?