24
Mayıs
2024
Cuma
PAZARLAR - KÜTAHYA

Halk Eğitimi Merkezi onarılıyor

PAZARLAR HALK EĞİTİM MERKEZİ ONARILIYOR

Kütahya’nın Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce binanın tamamı fayans ile döşendiği, idare bölümünün laminant parke ile döşendiği ve bina girişin düzenlendiği bildirildi.

İl Özel İdaresince ayrılan 13 bin TL’lik ödenek ve Pazarlar Belediyesinin 800 metre kare fayans yardımıyla Halk Eğitimi Merkezinin yer ile duvarları fayans ve laminant parke ile döşendi. Bununla birlikte bu ödenekle Halk Eğitimi Merkezinin girişi mermerle ile döşenirken Atatürk büstünün etrafının da mermer ile düzenlemesi yapıldı. Ayrıca Kalorifere stoker taktırıldığı bildirildi. Halk eğitimi merkezinde 800 metre kare fayans, idare bölümüne 50 metre laminant parke döşendiği açıklandı.

Bu konuda açıklama yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, “Halk Eğitimi Merkezimizi bakım ve onarımdan geçiriliyor. 2010–2011 Eğitim öğretim sezonuna tertemiz ve hijyenik bir ortamda eğitim vermek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız son hızla verilmektedir. İl Özel idaresince Halk Eğitim merkezimize 13 bin lira ödenek ayrıldı. Bu ödenek ile Halk Eğitimi Merkezi binamızın içindeki sınıflar, laboratuarlar, koridorlar, depolar yer ve duvarların bir kısmı fayans döşemesi yapıldı. İdare bölümünün tabanını laminant parke ile döşemesi yapıldı. Binamızın girişinde bulunan kapı değiştirildi. Merdivenlere mermer döşendi. Atatürk büstünün etrafını da mermerler ile düzenleme yaptık. Ayrıca kalorifere stoker taktırdık. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi binamızın dış cephe boyasını yaptıracağız. Halk Eğitimi Merkezinin onarımında 800 metre kare fayans Pazarlar belediyesi tarafından karşılandı. Halk Eğitimi Merkezinin onarımında emeği geçen İlçe Kaymakamımız Murat Beşikçi’ye ve İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Torun’a teşekkür ederim” dedi.

PAZARLAR HALK EĞİTİM MERKEZİ ONARILIYOR
PAZARLAR HALK EĞİTİM MERKEZİ ONARILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 14:48:03
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 19:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?