20
Mayıs
2024
Pazertesi
PAZARLAR - KÜTAHYA

İşgaliye ücretleri okula

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Meslek Yüksekokulu'nu ilçeye geri kazandırma çabaları devam ediyor.


Bu çerçevede Pazarlar Belediye Başkanlığı, bayram pazarından elde edilecek işgaliye ücretlerini Meslek Yüksekokulu verdi. Pazarlar Meslek Yüksekokul Derneği Başkanı Kamil Ünal ile Belediye Zabıta memuru Hasan Türkmen birlikte işgaliyeleri makbuz karşılığında Meslek Yüksekokul derneğine topladılar.


Pazar esnafı, “Pazarlar Belediyesi tüm imkanlarını Meslek Yüksekokul için seferberlik ederlerken aynı zamanda derneğe maddi açıdan desteklemek adına bayram pazarının işgaliyesini meslek yüksek okul için toplanması ile diğer kurum ve vatandaşlara örnek oldular. Meslek Yüksekokul adına belediye tüm imkanlarını sonuna kadar kullanıyorlar” diye konuştular.


Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “1997 yılında ilçemizin kaybettiği değer olan Meslek Yüksekokulumuzu ilçemize geri kazandırma adına büyük çabalar gösteriyoruz. Belediye olarak tüm imkânlarımız seferber ettik. Bunun yanında Ramazan ayı boyunca pazaryerinden hiçbir ücret toplamadık. Bayram pazarında ise işgaliyenin tamamı Meslek Yüksek Okul derneğimiz tarafından toplandı. Belediye olarak büyük jest yaptık. Aynı jestin halkımızdan bekliyoruz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?