25
Mayıs
2024
Cumartesi
PAZARLAR - KÜTAHYA

Pazalar Belediyespor 1. Amatör Lig'de

PAZALAR BELEDİYESPOR BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE

Simav- Pazarlar grubunda, İkinci amatör ligde başarılı mücadele veren Pazarlar Belediye Spor Kulübü namaglup Birinci Amatör Ligi'ne yükseldi.

Kütahya Simav- Pazarlar grubu 2. amatörde şampiyonluk parolası ile lige başlayan Pazarlar Belediye spor oynadığı 14 karşılaşmada 4 beraberlik ve 10 galibiyet ile topladığı 34 puan ile namaglûp Şampiyon oldu. Simav- Pazarlar grubu 2. amatör kümede Pazarlar Belediye spor 39 gol ile en fazla gol atan takım unvanını aldı

Pazarlar Belediye Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Tuncel, ikinci amatör lig son maçında Güney Köy Spor’ut 6–3 yenerek birincilik kupasını alan Pazarlar Belediye Spor Kulübü'nün birinci lige yükseldiğini söyledi. Pazarlar Belediye Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Tuncel, "Gençlerimize sahip çıkarak, kulübümüzü birinci lige taşıdık ve bunun karşılığında kupa ile ödüllendirildik. Dilerim bunun devamında halkımız da bizlere sahip çıkacaktır. Buralara gelmemizde çok büyük emeği geçen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’a, Belediye Meclis üyelerine ve tüm ilçemiz halkına teşekkür ederim" dedi.

Pazarlar Belediye Spor kulübünün Güney Köy Spor ile oynağı maçı Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Pazarlar İlçe Emniyet Amiri Hasan Uzunay, Pazarlar İlçe Tarım Müdürü Süleyman Erhan, Şaphane Nufüs Müdürü Ali Dinçer ve çok sayıda taraftar izledi.

PAZALAR BELEDİYESPOR BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE
PAZALAR BELEDİYESPOR BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 11:36:05
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 11:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?