2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Gurur kırmayan yardım

Pazarlar İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 500 fakir aileye gıda yardımı
yapıldı.

Kaymakam Mehmet Gök, yardımların özellikle şova dönüşmemesine özen gösterdiklerini ifade ederek, ”Fakir vatandaşların gururlarını rencide edilmemesine özen gösteriyoruz. Komisyonun tespit ettiği fakir ailelere gıda yardımı yaptık. Bu yardımlar tespit edilen ailelerin evlerine teslim edildi. Şu günlerde içinde bulunduğumuz Ramazan ayı içinde fakir aileleri bir nebze olsun sevindirmek amacı ile ilçemiz ve köylerinde Vakıf Komisyonunca belirlenen 500 fakir aileye gıda yardımı yaptık ve bu fakir ailelerinde yüzlerinin biraz olsun gülümsemesini istiyoruz ” dedi.

Gök, “Her aileye 40 YTL lik paketler hazırlanarak verildi. Yardım paketlerinde zeytin, toz şeker, pirinç, makarna, çay, sıvıyağ, margarin, mercimek ve pilavlık bulgur bulunuyor. 500 fakir aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılan toplam yardım 20.000 YTL dir” dedi.

Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma vakfı çalışanları da, “Komisyon fakir aileleri kimseyi incitmeden ve gururunu rencide etmeden aileler tespit ediliyor. Bizde tespit edilen ailelere yardımları evlerine kadar götürüyoruz” dediler.
Mustafa Bektaş - Kenthaber / Pazarlar
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 11:29:03
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 11:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?