2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

'Oku okut' kampanyasına destek

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi'nde kahvehane iken halk kütüphanesine çevrilen kütüphanede 'Oku Okut' kampanyası başlatıldı. Bu çerçevede kurumlarda çalışanlar memurların ve vatandaşın çok büyük desteği var.

Pazarlar İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü’nce 'Oku okut' adlı kitap okuma kampanyasına destek kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde personeller arasında toplanan kitaplar İlçe Kütüphanesine konulmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Teslim sırasında hazır bulunan Pazarlar Tarım İlçe Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Bekir Çakır, 'Kitap okumak ve okutmak geleceğe yapılacak en güzel yatırımdır. Bizlerde bu amaçla arkadaşlarımızla kendi açımızdan böyle güzel bir kampanyaya destek vermek istedik. Umarım bu kampanyaya destek dağ gibi büyüyerek devam eder' dedi.

Pazarlar İlçe Müftüsü Kadir Ünal’da, 'Biz Müftülük olarak Eğitim ve Öğretimin her zaman destek veriyoruz ve destek vermeye de devam edeceğiz. Bu kampanyanın amaçlanan hedefine ulaşmasını dilerim' dedi.

Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ ‘de desteklerinden dolayı İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü personeline teşekkürlerini ifade etti.

Mustafa Bektaş - Kenthaber / Pazarlar
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 12:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?