28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Aşevine 5.5 ton et bağışı

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, belediye bünyesinde yoksul ailelere sıcak yemek imkanı sağlayan aşevine Kurban Bayramı'nda 5.5 ton civarında et bağışlandığı bildirildi.

Sosyal belediyecilik adına yapılan hizmetlerden en önemlisinin aşevi olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "İhtiyaç sahibi insanlarımıza sıcak yemek veriyoruz. Aşevi, Tavşanlı'da yaklaşık 15 yıldır hizmet veriyor. Bu anlamda bizim için aşevinin önemi büyük. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızdan aşevine destek istedik. Pay, kelle ve kemik bağışlarının aşevi için kabul edileceğini gerek belediye hoparlörlerimiz, gerekse basın vasıtasıyla duyurduk. Halkımızın gösterdiği hassasiyetle 5.5 ton et toplandı. Aşevinin bir yıllık et ihtiyacını karşıladık" dedi.

Aşevi için geçtiğimiz yılki Kurban Bayramı'nda 4 ton et toplandığını ve bunun aşevinin bir yıllık et iaşesini karşıladığını kaydeden Çakır, "Yapılan hizmetlerden en önemlisi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına yemek sunabilmektir. Ben bu kadar destek beklemiyordum. Aşevine bu desteği veren halkımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 15:19:39
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 15:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?