24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Halk Eğitim 40 kurs açtı

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Esen, şu an itibariyle 40 kursun açıldığını bildirdi.

Kursların ağırlıklı olarak belde ve köylerde açıldığını dile getiren Esen, "Halk Eğitim Merkezi olarak bir dizi kurs planladık. Bunlardan 40'ını açtık. Bazılarının müracaatları devam ediyor. Arapça, İngilizce ve bilgisayar kursları başladı. Bunlara kursiyerlerimiz büyük ilgi gösterdi. Kurslarımıza başvurular devam ediyor. Bunun yanı sıra ebru, ahşap boyama gibi el sanatlarına yönelik kurslarımız önümüzdeki hafta başlayacak. Kurslarımızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne başvurmaları yeterli" dedi.

Balıköy Belediyesi ve Balıköy Lisesi tarafından gelen talep üzerine beldede üniversiteye hazırlık kursu açıldığını da söyleyen Esen, "Balıköy Beldesi'nde açılan üniversiteye hazırlık kursumuz ilgi görüyor. Tavşanlı'ya gelemeyen ve maddi imkanları kısıtlı olan gençlerimizin ihtiyaçlarına bu kursla cevap vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Esen, bu yıl için 100 kurs ve 3 bin civarında kursiyer hedefiyle yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 11:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?