23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Tavşanlı'ya yeni Emniyet Müdürü

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 4 yıldır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Halil Çalık, Çanakkale'ye atandı. Çalık'tan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hasan Bodur getirildi.

Tavşanlı'nın asayiş yönünden oldukça sakin bir ilçe olduğuna dikkat çeken Çalık, kendi yerine atanan ve İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayacak olan Hasan Bodur ile birlikte Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Çalık'ın yarın ilçeden ayrılacağı öğrenildi. Çalık, Çakır'a yaptıkları ziyaret esnasında Tavşanlı'yı çok sevdiğini, ancak 4 yıllık görev süresinin artık dolduğunu söyleyerek, meslektaşı Bodur'a başarılar diledi.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayacak Hasan Bodur ise, bağlı bulunduğu Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere-Elektronik Şube Müdürlüğü'nden 15 Ağustos'ta ilişiğini kesip Tavşanlı'da görevine başlayacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 13:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin tokcan IP: 88.250.227.xxx Tarih : 29.08.2008 17:57:28

tavşanlı tırafikte kimse görevinin başına gec geliyor + istedikleri zaman işini yapıyorlar biz vatandaş olarak bundan rahatsızız... bunun hemen düzelmesini arz ederim.... saygılarımla + vatandaşa iyi davranmalarını rica ederim.....