3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Genel Bilgi

İktisadi ve İdari Bilimler Kampüsünde bulunan CBÜ Sosyal bilimler Enstitüsü 20.Temmuz.1982 tarihinde yürürlüğe giren "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Hakkındaki 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname" hükümlerine dayalı olarak 1993-1994 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılında öğretime başlamıştır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü eğitim-öğretim faaliyetlerini 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve "Lisansüstü Eğitim Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği" ile "Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği" ilke ve hükümleri çerçevesinde sürdürmektedir.

Teşkilat Yönetmeliğinin 5.maddesi (b) fıkrası hükmüne göre İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi' nin üç, Fen-Edebiyat Fakültesi' nin iki ve Eğitim Fakültesi' nin iki bölümü Enstitü bünyesinde yedi Anabilim Dalı ve onyedi Bilim Dalı olarak öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Uncubozköy Kampusü
Adres2 :Manisa
Posta Kodu :45030
Telefon :(236) 233 09 49
Faks :(236) 233 61 32
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.