3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

"100 günde neler yaptın?”

AK Parti İl ve Merkez İlçe Bakanları ayrı saatlerde basın açıklaması yaparak, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e “geçen 100 günde neler yaptın?” sorusunu yönettiler.

Sabah saatlerinde açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, “MHP’li belediye geride kalan 100 günde Manisalılara sunulmuş iç açıcı, ferahlatıcı hiçbir hizmet bulunmamaktadır. Geçen 100 gün içinde hiçbir icraat ortaya koyamayan MHP’li Manisa Belediyesi, verimsizlik ve beceriksizliğine gerekçe oluşturabilmek için sanki seçimden önce bilmiyormuş gibi borçlara cankurtaran simidi gibi sarılmaktan başka bir şey yapmamıştır ve Manisalıları borç edebiyatıyla avutmaya çalışarak 100 günü tamamlamıştır” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz ise merkez İlçe Başkanı İsmail Önal’ın açıklamasından daha sert bir açıklama yaparak, “Hizmet etmeyi düşünsünler, Manisa için destek verelim. Eğer hizmet edemeyeceklerse istifa etsinler hizmetlere kaldığı yerden devam edelim” dedi.

BAŞINI KESERLER!

Mustafa Uyumaz yaptığı açıklamada, Başkan Ergün’ü ilk 100 günde sadece işçi kıyımı ve rant peşinde olmakla suçladı. Uyumaz şöyle dedi; “MHP işçi kıyımı yaparak rant peşine düşmüştür. Hükümet ve Belediye gibi ulvi yerler halka hizmet yerleridir, işçi kıyımı ve kavga yeri değildir. Ayrıca MHP grup Başkan Vekili Oktay Vural, Manisa ziyaretinde Ak Parti’ye hazımsızlık için mesir macunu önerdi. Biz onları tebrik edip destek vereceğimizi söyledik, onlar bizim destek sözümüzü bile hazmedemediler, şimdi neyin hazımsızlığını yaşıyorlar. Bizim kadar hizmet yapabilmeleri için MHP’nin daha çok mesir macununa ihtiyacı var. Sorun bakalım MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e 100 gündür iş ve aş kesmekten başka ne yaptı? Bu milletin işini ve aşını kesersen bu millet vereceği oylarla senin başını keser. MHP aldığı emanet oylarla bulunduğu yerden ahkam kesmesin. Hizmeti düşünsün ve hizmet etmeye baksın”

Belediye hizmet binasının inşaatını durduran MHP’nin şimdi de 400 Yataklı Bölge Hastanesi’nin yapılmaması için çirkin pazarlıklar içine girdiğini iddia eden Uyumaz, “Halk adına soruyorum; Bu mudur hizmet anlayışı? Seçimlerden önce bulunduğun vaatleri nasıl ve neyle yapacaksın? Eğer hizmet edemeyeceklerse istifa etsinler hizmetlere kaldığı yerden devam edelim” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?