4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

"AKP net ve iyi bir netice aldı"

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Candan, yerel seçimlerin seviyeli bir yarış içerisinde geçtiğini ifade ederek, AK Parti olarak net ve iyi bir netice aldıklarını söyledi.

yerel seçimlerin seviyeli bir yarış içerisinde geçtiğini ifade ederek, AK Parti olarak net ve iyi bir netice aldıklarını söyledi.

Açıklamayı parti binasında yapan AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Candan, "İlçemizde sakin ve seviyeli bir seçim geçirdik. Seçim çalışmalarımız boyunca parti ve şahısları kötüleyecek her şeyden uzak durduk. Seçime katılan diğer belediye başkan adayları da pırıl pırıl insanlardı. AK Parti olarak çamur siyaseti sevmiyoruz. Böyle bir siyasetin bir yarar sağlamadığını geçmişte gördük ve yaşadık. Böylesine güzide bir yerde hep beraber olduğumuz bir çok cemiyette bulunduk bulunacağız. Barış içinde bir yarış yaşandı. İlçemiz bütün adayların seçim süresince anlattıkları projelerini ve yapacak oldukları hizmetleri değerlendirerek." dedi. 5 bin 352 oyla AK Partili Yaşar İsmail Gedüz'ün belediye başkanı seçildiğini ve kendisinden başarı beklediklerini belirten Candan, "Kendisinin başarıdan öte bir şansı yok. Seçim kampanyalarımız boyunca tam bir birlik ve beraberlik içinde belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi adaylarımız ile hükümetimizin icraatlarını anlatarak bu süreci sürdürdük. Her zaman 'İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet” sloganı ile birlikte 'Sen Kırkağaç'sın Büyük Düşün' dedik. Kırkağaç büyük düşündü Belediye Başkanımız Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte 10 kişi belediye encümeni ve İl Genel Meclisi üyeliklerinin tamamını alarak seçimleri kazandık. Sükunet içinde geçen bu seçimlerde diğer partilere ve partililere teşekkür ediyorum. Kırkağaç'ımız için ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 18:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?