30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

"Temel İçgüdü" gibi!

Manisa Türgutlu'da,, ünlü sinema filmi "Temel İçgüdü'yü andıran inanılmaz bir cinayet yaşandı.

Turgutlu ilçesinde bir kadın, hayvan çiftliğinde birlikte çalıştıkları 20 yıllık eşini direğe bağlayıp seviştikten sonra sopayla döverek öldürdü.

Akıllara durgunluk veren olay bu sabah saat 05:00 sıralarında meydana geldi. Kumağılı mevkiinde bir hayvan çiftliğinde işçi olarak çalışan F.D. (40) ile 20 yıllık eşi Adnan D. (40), sabahleyin süt sağmak için ineklerin bulunduğu ağıla gitti. F.D., eşine "Beni direğe bağla, ilişkiye girmek istiyorum" dedi.

Adnan D. ise bu teklifi kabul edip eşini direğe bağladıktan sonra ilişkiye girdi. Daha sonra F.D. bu kez eşi Adnan D.'yi direğe bağlayarak ilişkiye girmek istediğini söyledi. Eşini direğe kalın bir iple bağlayan F.D. daha sonra eline geçirdiği sopayla dövmeye başladı. Kolu ve ayakları iple bağlı adamın başına ve vücüdunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle hayatını kaybettiği iddia edilidi.

3 çocukları olan çiftin neden olduğu bu akıl almaz olayın sebebi henüz belirlenemedi. Çiftlik yakınından geçen kişiler, direğe bağlanmış cansız yerde yatan Adnan D.'yi görmeleri üzerine Turgutlu Jandarma Komutanlığı'na bilgi verdi. Jandarma ekiplerinin çiftliğe giderek yaptıkları incelemede, olay yerinden ayrılmayan F.D. jandarmaya teslim oldu. Cinayeti işlediği iddia edilen F.D., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay sonrası Adnan D.'nin cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, çiftin uzun zamandır sürekli kavga ettikleri ve Adnan D.'nin sürekli eşini dövdüğü ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 16:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?