30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

08. 08. 2008 çılgınlığı

Manisa'nın Salihli ilçesinde "08.08.08"in uğuruna inanan toplam 18 çift, nikah masasına oturdu. Normal günlerde 4-5 çiftin nikahının kıyıldığı bu özel günde nikah dairesinde yaşanan yoğunlukta dikkat çekti.


Tüm ülke genelinde olduğu gibi Manisa'nın Salihli ilçesinde de "08. 08. 2008" hareketliği yaşandı. Bu rakamın uğurlu geldiğine inan çiftler, Salihli'de belediye nikah salonuna akın etti. Çok sayıda çiftin haftalar öncesinden randevu aldığı bugün de nikahı kıyılanların mutlulukları da gözlerinden okundu. Belediye Nikah Salonu'nda yaşanan hareketlilik hakkında bilgi veren Salihli Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda görevli memurlar Gülcan Vurmaz ve Ebru Gülfidan, yaz aylarında günde ortalama 4 ile 5 çiftin nikâhını kıydıklarını söylediler. Memurlardan Gülcan Vurmaz " Ancak böyle özel günlerde nikâh başvurusu çoğalıyor. Çiftlerimiz böyle günlerde nikâh kıydırarak hem bu anı ölümsüzleştirmek hem de akılda daha fazla kalmasını sağlamak istiyorlar" derken Ebru Gülfidan ise; "Sadece bu gün 18 çiftimizin nikâhını kıyacağız. Çok yoğun bir gün yaşıyoruz. Ancak her şeyin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gayret gösteriyoruz" dedi.


Neden bu günü seçtikleri konusunda açıklamada bulunan ve bu özel günde nikahları kıyılan Bülent- Derya Atılgan çifti "Nikah anımızı ölümsüzleştirmek için bugünü seçtik. Ayrıca 8 sayısının bize uğur getireceğine inanıyoruz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 17:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?