3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

10 bin kişi Ortaköy’e akın etti

Yundağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği (Yunt-Der)’in organize ettiği şenlikte baharın gelişi çeşitli etkinliklerle kutladı.

Bu yıl 3.sü düzenlenen Bahar Şenliği Ortaköy piknik alanında yapıldı. Şenliklere Yuntdağı köylülerinin ilgisi yoğun olurken, yaklaşık 10 bin kişi Ortaköy’e akın etti. Şenliklere Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Sıcak havaya rağmen vatandaşlar şenliğe yoğun ilgi gösterirken; halkoyunu ekipleri, yerel sanatçılar kendileri için kurulan sahnede gösterilerini yaparak, şarkılarını seslendirdi. Çeşitli etkinlik ve çekilişlerle devam eden şenlik renkli görüntülere sahne olurken, Yuntdağlılar hem piknik hem de alışveriş keyfi yaptı.

Şenliğe katılan herkese teşekkür eden Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, katılımın her geçen yıl arttığını belirterek, “İlk yıl 5 bin ikinci yıl 12 bin kişiyle kutladığımız bahar şenliğine bu yıl da katılımın iyi olduğunu gözlemliyoruz. Yutdağılıları buluşturan bu şenliğe katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Renkli görüntülerin yaşandığı şenliklerde ziyaretçiler hem piknik yaptı hem de kurulan takı, giyim, çanta stantlarını gezerek güzel vakit geçirdi. Konuklara gözleme, keşkek ve ayran ikram edildi

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 17:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?