9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

10 Yeni kamyon

Manisa Belediyesi'nin temizlik işini üstlenen özel firma, araç filosuna 10 yeni kamyon daha ekleyerek araç sayısını 45'e yükseltti.

Yeni çöp kamyonları, Belediye Başkanı Bülent Kar'ın da katıldığı törenle tanıtıldı.
Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen tanıtıma, Başkan Kar'ın yanı sıra Manisa'nın temizliğini üstlenen Ege Temizlik Şirketi sahibi Lütfü Delibaş, şirketin müdürü Eren Aytaç, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Sevinç, Recep Kafes, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Jülide Çakır katıldı.

Tanıtımda konuşan Belediye Başkanı Bülent Kar, "Manisa'yı sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşturmak amacıyla bu yılki temizlik ihalesi bedelini yüksel tutmuştuk. Anlaşmamızda, temizlik işini üstlenen firmanın araç sayısı yüksek olacaktı. İhaleyi alan özel firma taahhüdünü yerine getirdi ve 35 olan araç sayısını yeni 10 kamyon daha alarak 45'e yükseltti" dedi.

Bu arada, bir yıllık temizlik için şirkete 6 milyon 120 bin YTL para ödendiğini açıklayan Başkan Kar, Manisalılar'a temiz bir kent sunabilmek için 275 temizlik işçisinin gece gündüz iş başında olduğunu ifade etti.

Ege Temizlik Şirketi sahibi Lütfü Delibaş ise, "Temizlik araçlarımızın kentte yaşayanların gözüne şirin görünmesi için çeşitli sloganları ve figürleri çöp toplama araçlarının üzerine yerleştirdik. Satın aldığımız araçlara toplam 1 milyon 500 bin YTL ödedik" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 15:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?