5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

150 metrelik resim

ŞEHZADELİ MİNİKLERDEN 150 METRE UZUNLUĞUNDA RESİM

Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Parlayan Yıldızlar Anasınıfı öğrencileri, sene başından bu yana yaptıkları 150 metrelik şerit halindeki resimlerini Kültür Sitesi'nde sergiledi.

Serginin açılış törenine Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Şenay, Abdullah Ölmez, Selahattin Baytar, Fikret Tosun, Mesut Arslan, Güzel Sanatlar Öğretmeni Orhan Köşker, anasınıfı öğrencileri ve veliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Öğretmeni Orhan Köşker, Parlayan Yıldızlar Anasınıfı olarak açtıkları ikinci sergi olduğunu söyledi. Daha önce Mevlana Haftası nedeniyle ebru sergisi açtıklarına değinen Köşker, “Bu sergideki resim, 14 tane öğrencimiz ile birlikte sene başından bu yana yaptığımız bir çalışma. 150 metrede film şeridi halinde resimler yapıldı. Yaptığımız resim 150 metreye ulaştı. Bugün açılışını yaptığımız sergi üç gün açık kalacak.” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Şenay, Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerini yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayarak, “Milli Eğitim müdürlüğü olarak anaokulları üzerinde özellikle çok duruyoruz. Anaokullarına giden öğrenci sayılarımız 14 bini buldu. Birçok ili geride bıraktık. Anaokulları öğretimin ilk basamağıdır. Bu yüzden çok önemlidir. Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Parlayan Yıldızlar Anasınıfı'nı kutluyorum. Guiness rekorlar kitabına girebilecek bir çalışma yaptılar. 150 metre kesintisiz resim yapmak büyük emek ister. Okulumuzdan bu tür çalışmalarının devamını diliyoruz. Başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler ile birlikte serginin açılışı yapıldı. Sergiyi gezen Milli Eğitim Şube Müdürlerine Güzel Sanatlar Öğretmeni Orhan Köşker, yaptıkları resim ile ilgili bilgi verdi.

ŞEHZADELİ MİNİKLERDEN 150 METRE UZUNLUĞUNDA RESİM
ŞEHZADELİ MİNİKLERDEN 150 METRE UZUNLUĞUNDA RESİM
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 16:43:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 09:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?