30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

17 yaşında kalp krizinden öldü

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, ilköğretim okulu bahçesinde arkadaşlarıyla maç yaptıktan sonra dinlenmek amacıyla banka oturan 17 yaşındaki genç, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Alınan bilgiye göre, İmam Hatip Lisesi birinci sınıfından ayrılarak köyünde çiftçilik yaptığı belirtilen Süleyman Zeybek (17), tarla dönüşünde arkadaşları Hüseyin Kavak (15), Mehmet Othan (13), Zafer Özkahraman (16), Ahmet Bayram (17) ve Hasan Sarızeybek (14) ile Kızılçukur Köyü Şehit Ahmet Şılak İlköğretim Okulu'nun bahçesinde futbol maçı yaptı.
Zeybek, yaklaşık 30 dakika top oynadıktan sonra “çok yorulduğunu” ifade ederek, bahçedeki bankların üzerine yattı. Maç sonunda Zeybek'in yattığı yerden kalmadığını gören arkadaşları, su getirerek yüzünü yıkadı. Nabzının atmadığını gören gençler, durumu ailelerine ve jandarma karakoluna bildirdi.

Jandarma ekipleri, öldüğü belirlenen Zeybek'in cesedini Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan otopsi sonucu Zeybek'in kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.
Gencin ölümü, Kızılçukur köyünü yasa boğdu.

Birlikte futbol oynadıkları arkadaşlarından Hüseyin Kavak, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Okulun bahçesinde futbol oynamaya başladık. Süleyman Zeybek, yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra 'yoruldum, bankların üzerinde biraz uzanacağım' diyerek gitti. Biz maçı bitirdikten sonra halen yatıyordu. Hareketsizdi. Su getirdik yüzünü yıkadık, nabzına baktık ama hareketsizdi. Çok üzgünüz” dediler.

AA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 11:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
s.akkkaya IP: 88.246.71.xxx Tarih : 18.06.2008 15:15:40

çok acı kayıp gencin ailesine başsağlığı diliyorum