5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

180 tonluk kamyonun altında kaldı

KÖMÜR MADENİNDE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Soma ilçesindeki kömür madeninde trafik kazası meydana geldi. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Işıklar bölgesi A panosunda çalışan ağır yük kamyonu makinanın altına yanaştığı sırada bir kişiyi ezdi.

Maden Teknikeri olan Balıkesirli Ali Rıza Aydın (30), yükleyici iş makinası ile kamyonların tertibini yaptığı sırada Yunus T.'nin (49) kullandığı 180 tonluk kamyon geri manevra sırasında kamyonun altında kalarak öldü.

Olay yerinde ölen Maden Teknikeri Ali Rıza Aydın, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şoför Yunus T. de jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı.

30 yaşında hayatını kaybeden Ali Rıza Aydın'ın bekar olduğu belirtildi. Cenazesi bugün Maden İş Sendikası Ege Bölgesi şubesi önünde yapılan törenin ardından memleketi Balıkesir'in İvrindi ilçesine defnedilmek üzere gönderildi. Sendika önünde yapılan törene Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran ve Müdür Yardımcıları, Soma Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Halil Çıtak, Maden İş Sendikası Genel Sekreteri Vedat Ünal, Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Şube Başkanı Tamer Küçükgençay ve yönetim kurulu, AK Parti İlçe Başkanı M.Ali Özkan, CHP İlçe Başkanı Abdullah Saka, Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Gündoğan ile Ali Rıza Aydın'ın arkadaşları katıldı.

Aydın, bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Balıkesir'in İvrindi ilçesinde defnedilecek.

KÖMÜR MADENİNDE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
KÖMÜR MADENİNDE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
KÖMÜR MADENİNDE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
KÖMÜR MADENİNDE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 19:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?