4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

2023 Manisa’sı masaya yatırıldı

Manisa Valisi Celalettin Güvenç ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz arasında yapılan görüşmede, 2023 Manisa’sının stratejik planları ilk kez masaya yatırıldı.

Görüşme Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)’da gerçekleşti. Vali Celalettin Güvenç, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’ ı ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesi nedeniyle Koşmaz’ı tebrik etti. Ziyarette, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olan 2023‘de Manisa’nın ulaşacağı konum ve bu alanda yapılacak stratejik planlar ilk defa konuşuldu.

Vali Celalettin Güvenç, “Başkanı tebrik edip başarılar diliyorum. Bu hem nezaket hem geçmiş olsun ziyaretidir. Ticaret ve Sanayi Odası bizim için özel bir kurumdur. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ise; “Sayın Valimize bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. 2023 Manisa’sının planlarını konuşacağız. 2023 Manisa’sı için stratejik planlar yapılacak. Celal Bayar Üniversitesini de kapsayan güzel projelerimiz olacak. Bu alanda TOBB Ekonomi Üniversitesi’nden bir ekip Manisa’da çeşitli incelmeler yapacaklar. Önümüzdeki günlerde bu alanda yapılacak çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?