3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

25 yıllık bakkallara paket

BAKKALAR ODASI'NDAN HİZMETTE 25 YILINI DOLDURAN ÜYELERİNE PLAKET

Manisa Bakkalar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, esnaflıkta 25. yılını doldurmuş üyelerine "Gümüş Anahtar Onur Belgesi" verdi.

Manisa Simit Dünyası'nda düzenlenen kahvaltıda Manisa Bakkalar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, bakkal esnafıyla bir araya geldi.

Kahvaltının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Ünlübaş, "Önemli bir kültürü temsil eden bakkal esnafı için tehlike çanlarının çalmaya başladığına, bu sektörün yok olmasıyla sadece bakkalların değil tüm dar gelirli kesmin zorluk altına gireceğine dikkat çekerek sözlerime başlamak istiyorum. Bilindiği gibi bakkallar kapanıyor, binlerce yıllık bir kültür yok oluyor. Ve biz hala bizi koruyacak bir yasanın çıkmasını bekliyoruz." dedi.

İlgililerin şimdiye kadar gösterdiği duyarsızlığı bakınca bakkalları koruyacak Büyük Mağazalar Yasa Tasarısı'nın çıkacağına olan inançlarının kalmadığını belirten Ünlübaş, "Neticede küçük bakkalların yok olmaması herkesin menfaatinedir. Bakkal, ülke ekonomisinin kırılma noktasıdır. Ancak ne yazık ki küçük esnaf yeterince desteklenmiyor. Bakkallar her zaman müşterinin neyi, ne kadar alacağını, hangi markayı tercih ettiğini, ekonomik durumu, damak tadını bilir ve hizmetini ona göre sunar. Yani bakkal-müşteri ilişkisi birebir, sıcak ve güvene dayalı bir ilişkidir. Başka bir deyişle bakal sevgi ve samimiyet satar." diye konuştu.

Bakkalların Türk ekonomisindeki hakkettiği yer ve önemine dikkat çekmek, yıllardan beri verdikleri hizmet ve mücadeleyi plaket ile onurlandırmak istediklerini dile getiren Ünlübaş, "25 yılını doldurmuş veya aşmış 27 üyemize 'Gümüş Anahtar Onur Belgesi', üstün hizmet anlayışı ve meslek disiplinin gösteren üyelerimize 'Hizmet Şeref Belgesi', mesleğimize yeni nefer olan üyelerimize 'Yılın Genç Girişimci Onur Belgesi' ve mesleğimizin tüm zorluklarına katlanan, cefakar kadın üyelerimiz için de 'Yılın Kadın Girişimcisi Onur Belgesi' vererek üyelerimize bundan sonra ki hizmetlerinde başarılar diliyorum." dedi.

BAKKALAR ODASI'NDAN HİZMETTE 25 YILINI DOLDURAN ÜYELERİNE PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 12:21:01
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 14:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?