30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörlüğü tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle düzenlenen “Koca Bir Aşk Çığlığı” adlı komedi, izleyenleri gülme krizine soktu. 

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve Türk tiyatrosunun bol ödüllü oyuncuları Tilbe Saran, Selçuk Yöntem, Hazım Körmükçü ve Bekir Aksoy'un rol aldığı oyunun yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu yaptı. Artık şöhretini yitirmek üzere olan, birisi yeni alkol tedavisinden çıkmış iki eski eşin, yeni bir oyun için çaresizce bir araya geliş öykülerini son derece eğlenceli bir dille aktaran “Koca Bir Aşk Çığlığı”nı, salonu dolduran tiyatro severler dakikalarca ayakta alkışladı. 

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Elvan Sayıt Bilgin tarafından üniversitenin teşekkür plaketinin takdim edildiği usta oyuncular, tiyatroya böylesine önem veren ve prömiyerini yeni yapmış oyunları Manisalılarla buluşturan bir üniversitede bulunmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek, Rektör Prof. Dr. Semra Öncü'ye sanata olan bu duyarlı ve üst düzey yaklaşımı nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 14:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?