3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

3 bilezik için!

İKİ YAŞLI KADINI GASP ETTİLER

Manisa'da kar maskeli iki kişi, girdikleri evde bakıma muhtaç yaşlı kadını ve kendisi gibi yaşlı olan bakıcısını darp edip altın bileziklerini alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, kar maskesi kullandıkları öne sürülen siyah giysili iki genç, akşam saat 19.00 sıralarında Utku Mahallesi Çimentepe Aralık Sokak 5 numaralı apartmanın 2. katında yalnız yaşayan Bahriye Göksedef'in (83) evine girdi. Zili çalarak eve giren şahıslar, kapıyı açan 79 yaşındaki bakıcı Ümmügül Ölçen'i etkisiz hale getirip banyoya kilitledikten sonra bakıma muhtaç ev sahibi Bahriye Göksedef'in kolundaki altın 3 bileziği almaya çalıştılar. Bu sırada gaspçılara direnen her iki yaşlı kadın da darp edildi. Şahıslar, altın bilezikleri de alarak kayıplara karıştı. Olayın hemen ardından yaşlı kadınların yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu polise bildirdi. Eve gelen olay yeri inceleme ekipleri apartman girişinde ve evde parmak izi çalışması yaparken, yüzlerinden ve kollarından yaralanan iki yaşlı kadın Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

79 yaşındaki bakıcı Ümmügül Ölçen, "Kapıyı açar açmaz yüzleri maskeli iki genç üzerime çullandı. Beni banyoya kilitleyip, odada bulunan ev sahibi Bahriye Göksedef'in kolundan altınları almışlar. Şahısların birinin elinde bıçak vardı ve boynuma dayayıp ölümle tehdit etti. 'Annemi kurtaracağım' diye bağırıyordu. Çok kortum" dedi.

Hastaneden sedye ile alınarak ambulansla tekrar evine götürülen Bahriye Göksedef de, büyük korku yaşadığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İKİ YAŞLI KADINI GASP ETTİLER
İKİ YAŞLI KADINI GASP ETTİLER
İKİ YAŞLI KADINI GASP ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 20:54:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 11:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?