4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

3 kardeş bir tabuta sığdırıldı

Köy evinde çıkan yagında can veren kardeşlerin cenaze görüntüsü yürekleri dağladı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dindarlı köyünde yanarak hayatını kaybeden 3 küçük kardeş gözyaşları arasında toprağa verildi. Sobadan çıkan yangın sonucu Ali (2 aylık), Sinem (3) ve Sıla Acar (4) isimli üç kardeş, yanarak hayatını kaybetmişti. 

İzmir Adli Tıp Merkezi'nden alınan üç kardeşin cenazeleri tek bir tabuta konularak Dindarlı köyündeki evlerine getirildi. Burada babaları Nihat Keskin ile anneleri Gülbahar Acar'ın feryatları yürekleri dağladı. Ali, Sıla ve Sinem Acar'ın (3) cenazeleri Dindarlı köy camisine getirdi. Cenaze töreninden önce Sarıgöl Kaymakam Vekili Fethi Savran, evi yanan aileye ziyaret ederek taziyede bulundu. Cenaze törenine, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, siyasi partilerin başkanları, yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazının ardından Dindarlı köyü camisindeki cenaze namazı Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt tarafından kıldırıldı. Cenaze namazının ardından üç kardeş köy mezarlığında yan yana toprağa verildi. Olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Sarıgöl 

Belediye Başkanı Ömer Karcı, "Böylesine bir acıyı Allah kimseye vermesin. Üzüntümüz çok derin. Bu acı unutulacak gibi değil" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2013 Perşembe 18:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?